Rebild Turistforening

En bjergtagende udsigt

Mine gæster er medlemmer af løbeklubben Skovløberne Rold. Når vi løber rundt omkring i Rold Skov, er der et ganske bestemt sted, hvor vi ynder at stoppe op for at lade os bjergtage af udsigten. Stedet er lige oven for Max Henius-busten. Stedet finder du i starten af den hvide vandrerute (Rebild Bakker ruten), lige når man har passeret den første færist. 

Kig på det første billede, som er taget i december måned, og læg mærke til variationen af gyldne farver, som sollyset aftegner i landskabet. Selv på en kold vinterdag drages jeg af dette fantastiske landskab, når jeg med en god indre varme i kroppen stopper op for at nyde synet og et roligt øjeblik, inden løbeturen fortsætter ad den snoede sti.

Det andet billede er taget det samme sted og er medtaget for at vise troldetræerne og en ganske anden stemning. Det er nemlig taget om foråret, i slutningen af april måned, med de nys udsprungne bøgetræer.

Det tredje billede med løberne omkring Max Henius-busten er taget i den varme periode i august i år. Læg mærke til, hvordan varmedisen ligger i det solbeskinnede landskab.

Noget af det, jeg vil illustrere med de tre billeder, er hvordan landskabet og den stemning, jeg oplever, er forskellig hver eneste gang vi kommer til stedet. Og hver gang stopper jeg op på toppen over Max Henius-busten og betages af naturen og landskabet.

Birgit Boldrup Sørensen
Ritavej, Skørping

Udsigten over gravlev ådal

                                     Udsigten over Gravlev ådal

Troldetræer

                    Så drejer vi 90 grader og ser skovens troldetræer

Skovløberne ved Max Henius busten

                                Skovløberne ved Max Henius busten

Tibage til Rebild i ord og billederRebild i Ord og Billeder

 

Rebild Turistforening   •   Rebildhus   •   Rebildvej 25, 9520 Skørping   •   Tlf. 4088 6833   •   info@rebildturist.dk
Nordjysk Webdesign ApS